dålig uppdatering

Nu har jag verkligen varit sämst på att skriva här i bloggen. Men jag har haft så mkt för mig hela tiden och knappt varit hemma. I jobbet så far jag runt till olika städer hela tiden, början nästan redan tappa räkningen haha! Nästa vecka bär det iaf av till Gällevari eller hur det nu stavas... 60 mil dit, känns lite långt men vi ska stanna där i 10-12 dagar. Kanske tar med mig datorn då och berättar vad som händer :P

Det är så roligt att sticka iväg med jobbet långt bort så man får ta in på hotell. När vi var i Vilhelmina hyrde vi en riktigt mysig stuga precis vid vattnet, hur mysigt som helst. Sen hade vi tillgång till bastu, så där spenderade vi en kväll med lite småprat och öldrickande, mys. Sen dom andra kvällarna satt vi och spelade kort och berättade om allt roligt vi hade varit med om under dagen. Det är verkligen otroligt hur mycket man får vara med om i det här jobbet!








I lördags blev det shopping, helt underbart. Denna halsduk och tröja blev inhandlade. Så blev det även 2 andra tröjor, mössa, vinterskor och 2 tröjor till johan :)

Fantastiskt!

I helgen var jag på resa till Skövde med jobbet. Det började för oss norrlänningar i torsdags då vi tog nattåget till skövde. Det blev en ganska lång obelväm natt men det gick. Kl 10 på lördagen kom vi fram då föreläsningen började. Den var hur intressant som helst! På kvällen blev det jättegod middag och dricka, hur trevligt som helst. Kvällen och natten blev lång med inte så många timmars sömn, men det var det värt! Hur trevlig helg som helst :D på lördagen blev det hemfärd med tåg och sen flyg.


RSS 2.0