Skellefteå arena

När det gäller Skellefteå och mat så är det toppklass, dels bureburgaren som är oundviklig sen har vi arenen där vi numera brukar luncha. Inte helt fel att äta ruskigt god mat och spana på snygga hockeykillar som också lunhar där :)

Sjukdag idag förövrigt, måste bli bra till imorn bara!! jag får dricka te med vitlök i ikväll eller någe, bra ska jag iallafall bli

Björn Gustavsson

Jag och mina drömmar säger jag bara! Inatt så drömde jag en underlig dröm om Björn Gustavsson. Det började med att jag mamma och mormor satt på en resturang och åt. Då kommer björn in och mormor ropar och frågar om han kan komma och sätta sig vid oss vilket han gör. Vi örjar småprata lite och efter ett tag går han iväg, när han står i dörren vänder han sig om och ropar "jag skrev upp nummret på notan" med ett leende. Jag kollar på bordet och på ett kvitto står hans telefonnummer. Jag vet inte sen hur vi hördes men vi började umgås och helt plötsligt var vi på en bilmek, hade ingen aning om vad vi skulle göra där. Sen sitter vi på en parkbänk och han lutar sitt huvud mot min axel, lite smågulligt sådär.

Sen vaknade jag 7.45 av att telefonen ringde, haha så typiskt

nytt inför sommaren?

Hittade en cool och annorlunda på timarco.se för ca 600 kanske vore nåt :)



Skellefteå och bure

Nu i veckan kan jag inte fara till en stad så långt bort och jobba, nomalt brukar jag få åka ca 20 mil till jobbet men imorn blir det bara 13 mil woho! Ska bara åka till skellefteå och jobba måndag och tisdag så det blir nog att pendla hem mellan dagarna.

Skellefteå har hur god hamburgare som helst, åker du dit någon gång måste du äta bureburgare på krysset!! mina jobbarkompisar sa att jag var tvungen att äta där första gången vi åkte igenom, visst tänkte jag... när jag såg att det bara va som en liten korvkiosk som det ens inte fanns några sittplatser vid blev jag lite tveksam, men när jag väl åt den insåg jag att det va den godaste hamburgaren jag ätit i hela mitt liv :D haha det säger typ alla som har smakat på den, så nu vet vi vad som står på luchmenyn måndag och tisdag :)


jag vet, jag är en gottegris


En lat söndag

Så himla skönt det är att bara vara lat ibland, bara det inte går för långt..
Gårdagen var hur mysig som helst, jag och johan gick på bio på bröllopsduellen, rätt kul film faktikst man kanske inte den bästa man har sett.. efter det blev det krogen en sväng där vi träffade mycket trevliga och fulla personer haha.

Nu sitter jag och är peppad inför onsdag, för då bär det av till Hemavan på en skidresa med massa studenter. Jag hade tur som fick följa med, för egentligen är det bara för studenter men tydligen var det någons flickvän som fick följa med o då kollade johan upp om det va okej att jag hängde med, självklart var det de :D för bara 2000 kr får jag lifrkort och bostad i 3 ½ dagar, prisvärt




Lördag

Igår var en mycket lyckad dag.. blev förfestande hos mig och johan för det va tentafest för hans klass vilket hade gått uruselt. Men det var hur lyckad fest som helst, på krogen skulle vi bla. hoppa hopprep vilket inte gick så bra i högklackat, men vi dansade på istället och det gick lite lättare. Även fast det blev lite för mycket av det goda så var det den bästa kvällen på länge :D

Idag blev det en riktigt lugn dag, sov hur länge som helst, det är så skönt att kunna göra det när man är ledig.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt i min ensamhet, ganska skönt att vara ensam ibland eftersom att jag har människor runtomkring mig hela dagarna dygnet runt, men jag trivs med det livet också :) men jag tror att det är viktigt för alla att ta det lite lugnt för sig själv ett tag.

Nu ska jag göra lite te och äta några av johans mormors bullar, dom är hur goda som helst! önskar att jag kunde göra så goda själv, men mina är iofs inte så tokiga heller...




RSS 2.0