Lite mer nytt!



Bilder från sessionen i Söndags med Tim Lundström. Sist jag blev fotad av honom var nog över tre år sedan så det kändes superkul att fota med honom igen och vi båda blev nöjda med resultatet :)

MUA: Linnea Löfgren

FÄRG

Samma bild som den svartvita (som jag la upp häromdagen) fast i färg. Vad tycker ni? Färg eller svartvit?




MUMS!

Har precis gjort iordning två semlor till mig och min handledare till imorn. Sista dagen där, känns nästan lite sorligt för jag har trivts så himla bra! Trodde att jag skulle stöta på fler problem vid kontakt med kunder men det har gått kanon. Vill typ börja jobba där :) Det bästa av allt är ändå att jag har kommit så bra överens med min handledare (och det är ju tur eftersom det bara är en som jobbar där) vi har typ samma dåliga humor o så :P




Fotosession

Ser fram emot denna helg, imorn blir det fest. På lördag kommer mamma o lillebror o hälsar på och på söndag blir det en plåtning i high key och jag ska ha svarta soppåsar på mig. Ska bli spännande, få se hur det går :) Sen blir det bowling med hela familjen plus nåra vänner till.

Detta kommer bli en kanonhelg känner jag på mig :)

Modellbild

Från senaste fotosessionen, gillade den svartvita verisionen :)



Tryfflar


Dessa tryfflar blev lite misslyckade men goda!
Till dom vita tog jag 100 g vit choklad och 1/4 dl grädde. Hade även i lite rivet citronskal som jag sedan silade bort innan jag hade i chokladen. De fick stå och stelna i kylen och sedan doppade jag de i vit choklad.

Till dom mörka tog jag 200 g choklad, en skvätt kahlua och 1/4 dl grädde. Man kokar ihop allt och sen får det st och svalna och så doppar man i vit choklad.

Det som blev lite misslyckat var att de är lite degiga i mitten, men för dem som gillar det är de nog perfekta :P

Ny modellbild

Varför går vissa bilder inte att ladda upp? skulle ladda upp en modellbild som min fotograf har redigerat men den går inte att ladda upp, men denna bild (som är samma) fast jag har redigerat den går visst att ladda upp. varför blir det så?



Gammal modellbild från Umeå


Helgen

I fredags blev det lugnt, kommer inte ihåg vad jag gjorde men jag tror att vi bara var hemma o kollade på film o så. Igår blev det lite partyy!


RSS 2.0