Hej mitt vinterland

Dagarna går fort här i Mellerud o snart åker jag till Nypan igen..:)
Det har blivit lite ridturer, shopping, huggit gran (lagligt ;) ) och haft allmänt mysigt och ätit massa mat, för mycket mat. och för mycket gottesaker..


sista tiden

Häromdagen trillade jag in till hålan Mellerud efter massa tågförseningar såklart. Sista tiden har varit lite stressig, skulle ha klart LIA plats den 13 dec och jag är inte klar än! Kanske kan va bra att ha flera utvägar även om man känner sig säker på något ;) En person ska ringa mig imorn eller på tors så jag hoppas verkligen på detta nu! annars blire ju inge bra..

Vi hade grymt kul i fredags, hade avslutningsmiddag med klassen, det blev en riktigt helkväll och kanske lite för mkt rosevin för att sätta sig på tåget dagen efter, men det är sånt man får ta ;)


100 km/h

Ja ungefär som mitt liv rullar på nu. Vi är klara med renoveringen av huset eller nästan iaf, jag ska måla om fönsterramarna vita, just nu är dom i furu vilket jag hatar. Jag pluggar ju 100% samtidigt som jag jobbar ungefär 1-2 dagar i veckan, så himla skönt att slippa ta lån, jag är så klok ibland ;) men det går på helfart..

Nåt som är jävligt skönt är att jag har tid att jobba ! Plugget här är inte direkt på samma nivå som Umeå så nu har jag faktiskt tid med annat, och det behöver jag verkligen för jag blir galen av att plugga 9-23 så just nu njuter jag av livet :)

På posten trillade det in mitt nya löshår med clips, ca 50 cm och jag gillart. (måste dock färga mitt hår men har inte hunnit det ännu..)




RSS 2.0