Torsdag

Ikväll blir det förmodligen lite grillning, ser fram emot det för just nu mår jag inte så bra. Känns som att mina skumma och annorlunda förkylning inte vill sluta, ingen bra kombination med pollenallergi heller. Haha jag tar nåt pulver i näsan som heter nasale som ska va bra mot pollen för det ska lägga sig som en hinna i näsan men jag nyser bara ut det direkt så det gör nog ingen ivdare nytta, så jag är frukansvärt trött. Plus att jag måste göra ett prov för kap 1 i MaC :S

Chafför

Nu ska jag vara privat chafför i 3 dagar, en gammal jobbarkompis hade blivit av med körkortet för fortkörning så han behövde skjuss o jag är snäll som ställer upp :)

Just nu sitter jag här och försöker plugga derivata men det går inge vidare, känns som att siffror kommer från ingenstans så man fattar inte hur dom har gjort i förklaringarna för att de tar för givet att man ska kunna allt från b-kursen :( inte bra alls. Sen är jag trött också, hehe inte van att gå upp såhär tidigt, har ingen aning om när jag gjorde det sist fakitkst.

Lördag


haha ibland får man bjuda på sig själv :P


Idag har jag inte hunnit med spec mycket, känner mig riktigt lat så jag ska nog sätta mig framför tv:n snart o smocka i mig lite chips.
Känner att det inte är någon ide att försöka mig på matten, får kanske bli lite naturkunskap sen, (den förstår jag mig iaf på:))

Senare ikväll kanske det blir krogen, men jag är fortfarande inte frisk så jag borde eg kurera mig med te o sånt...

Första gången..

Jag börjar bli en riktigt hemmafru, eller nästan iaf. Jag har gjort hemmagjorda köttbullar, blev inte så tokigt faktiskt och de är mycket godare än köpta så nån gång måste man ju lära sig :)

Men jag är en liten slarvmaja också, känns som att jag går till affären varje dag för att handla något som jag har glömt. Haha men det är ändå bra för då har jag en anledning till att komma ut och röra på mig, jag som är så lat av mig !




Fotosession



här kommer två bilder från 2 olika teman här i umeå med Lasse jonsson

Onsdag



Nya hårfärgen :)

Legat på latsidan

Oj nu har jag verklgen legat på latsidan här, eller inte, eller lite kanske. Har inte hunnit skriva nåt här iaf på ett bra tag för tiden i nyköping hade jag fullt upp med allt och alla kändes det som. Och nu har jag all tid i världen igen i min ensamhet. haha.

Nu börjar jag få tillbaka rösten ( har inte haft nån på 3 dagar) fast jag låter fortfarande som en skata!

by the way så var jag på sjukgymnastiken idag, och jag har blivit så pass mkt bättre så jag behöver inte gå dit igen.

Denna dag borde jag plugga massa men jag är en expert på att skjuta upp saker. Sen 15.40 ska jag tillbaka till sjukhuset och träffa läkaren. Känns onödigt men jag måste ...

Packar

Håller på o packar lite smått inför imorn sen borde jag nog sova... ska upp kl 5 :S förstår inte hur jag ska klara det när jag är van att ha sovmorgon varje dag ^^

Kommer bli massa roligt o massa party :D åh så roligt det ska bli

Tisdag

Jag som va stensäker på att det var måndag. Jag har precis ätit frukost, lite sent men jag va inte hungrig innan heller, kanske för att jag vaknade ganska sent. Men jag får vel skylla på att jag plågas av mina drömmar hah.

Äntligen en solig dag idag! jag måste ut på en promenad sen. Känns som att jag har massa saker att göra idag för en gångs skull. Ganska mkt plugg... sen hämta johan, åka och säga upp lägenheten (rätt dumt att man inte kan göra det elektroniskt eftersom att båda står på lägenheten) lämna nyckel, gå på möte hos umemodellen. Första mötet jag ska på ikväll, spännande :)

iih nu är det bara 2 dagar tills vi åker :D

Flytt igen?



Ja nu blire flytt för 3 gången är i umeå, det är nästan sjukt på ett halvår tycker jag. Först bodde vi ju i en lägenhet 17 km utanför stan så det kändes lite för off... sen fick vi en lägenhet i stan men nu har vi kommit på att den är för liten, det är en 2:a på 44.5 kvd. Lite för litet va? Nu har vi fömodligen fått en lägenhet typ 1 hus härifrån.. nu blir det en 3a på 69 kvd, lite mer lagom för nu känns det som att vi har tre rum i ett rum, både kök vardagsrum och arbetsrum. Inte bra.





såhär ser planlösningen ut på nya, visst är det kanon?


Onsdag



Jag har pluggat matte c nu i nästan 2 veckor och jag blir galen, det känns verkligen som att jag inte fattar någonting. Jag skulle aldrig klara det här utan Johans hjälp men han kan ju bara hjälpa mig på kvällarna... :( Förklaringarna i böckerna tycker jag borde vara bättre när det är på distans, de förklarar bara vissa typer av uppgifter, hur ska man då kunna lösa ett tal när man inte har en aning om hur man ska göra? Sen när man skickar ett mejl till läraren får man oftast svar dagen efter. Jag känner att jag inte hinner med detta för jag har bråttom, måste jobba in 2 veckor under 1 vecka så jag kan få någon ledighet under påsken.....

Suck, idag är en dålig dag. Det är inte bra för man ska göra varje dag till en värdefull dag eller nåt

RSS 2.0