Nya modellbilder



Modell: Jag
Fotograf: Joakim Jonsson http://www.jockejonsson.se

Overallens dag


Overallens dag- då studenter i overall leker fyllelekar på ängen, kul men farligt ibland :P
Här har vi vårat lag :)

Senare på kvällen blev det sittning och efter det gick vi ut o kapsade

Grymt coola vi är va


Fredag, overalldag osv



Igår skulle jag få håret färgat brunt av sussi men tydligen blev det ingen skillnad, skumt med tanke på att de sa i affären att det skulle funka. Skitfärg, men jag får vel avfärga det eller helt enkelt va rödhårig ett tag till. Det på sidan hade blivit lite långt så vi tog fram klippmaskinen o tänkte att 6 mm skulle säkert bli kanon, men det blev nog lite kortare än jag tänkt mig... ser ut som helsnagg nästan men jag va tvungen att visa den här ändå.

Börjar bli lite stressad nu, ska snart iväg till skolan o kolla om jag har klarat en kurs. Sen ska jag ut på ängarna och leka massa fyllelekar utklädd till fransman. Hoppas bara vi får någon mer till vårat lag annars kommer det sluta rätt illa för oss. Men vi ska nog klara oss ändå ;) Få se om man vågar ta med kameran bara..Men jag känner på mig att det kommer bli en sjukt rolig kväll :)

Pusshej

Just glow

Igår blev det billig shopping kan man säga, spenderade endast 49 kr! Och då fick jag två linnen från H&M och dessa produkter från just glow. När jag som hastigast bläddrade igenom min elle- tidning dök en kupong upp där det stod att man får prova just glow- serien för torrt och skadat hår, va värt 120 så det är klart man passar på! Sen hade jag presentkort på 100 kr med. Så det kändes som ett riktigt kap ;)

Borde plugga lite nu, men snart börjar ju mina program top model och hollywoodfruar som jag måste se. Känner att jag redan börjar ta lite lov, måste ta o skärpa till mig om jag ska klara de två tentorna som är kvar nu innan sommaren, skulle vara skönt att ha klarat första året utan några släpandes kurser :)
pussokram




Härligt när saker går bra!

Åh jag är så glad! Den låånga sommarledigheten närmar sig, kommer vara ledig i nästan tre månader men kommer jobba en månad av dessa men det kommer nog gå bra :)

Jag satt och pratade med någon häromdan, kommer inte ihåg vem det var men skitsamma.. jag sa att det skulle vara så skönt om jag kunde bo i min gamla lägenhet under sommaren och han som bor där kunde flytta ut... Ibland går faktikst saker i uppfyllelse, för dagen efter ringer min mamma och säger att han har sagt upp lägenheten från 1 jun eller vad det va. Så under juni månad kan jag bo där, känns så skönt eftersom det är så centralt. Antar att jag kommer vara rätt mycket i stan, och annars skulle jag behöva cykla några km varje dag och skulle bo hos pappa och det orkar jag inte för så hurtig kan jag erkänna att jag inte är ;) kan vara skönt med nåt eget också!

Nu är biljetten bokad så jag kommer till nyköping 3 jun o stannar ca tre veckor innan jag far till mellerud där jag ska jobba en månad. Sen kanske man ska sticka iväg nån annan stans? Skulle vilja åka utomlands och unna mig massa saker..man kan ju drömma iaf..


En bild för ett år sen i köket i min mysiga lägenhet (hittade inga bättre bilder)


Valborg

Det blev en lyckad valborg! Först blev det grillning hos oss med marinerad kyckling och fläskfile, riktigt gott! Senare drog vi oss ner mot campusområdet, tittade på brasan och köpte remmar :) sen blev det efterfest!


RSS 2.0