regnig lördag

Regnet har bara öst ner emellanåt här idag. Vi hade bestämt oss för att ta en runda på stan och shoppa lite så vi trodde inte att det skulle va så mkt folk i detta regn, men det var mycket glada människor ute på stan. Det verkade inte som att dom tänkte på regnet, dom är vel vana här.

Lite saker som blev inhandlade..








Skjorta och väst från lindex







Svarta byxor från sisters (som man inte ser vidaremkt av) top från bikbok





Jacka från Gina





En til tröja från bikbok




Såklart ett träningslinne med som jag behövde eftersom mitt andra är för litet




coh en superfin och skön BH


Resturang och shopping








Igår träffade jag johans pappa och hans tjej igen. Först blev det shopping där jag gjorde ett och annat bra kap tyckte jag. På kvällen gick vi till en italiensk resturang och åt 3 -rätters, det var bara hur gott som helst! Till förrätt blev det sotad lax, lite räkor sallad o sånt, till varmrätt: ryggbiff med nån speciell potatis som var riktigt god, o efterrätten bestod av någon kaka som påminde lite om kaffesmak.. nåt italienskt namn som jag inte kommer på just nu.. Men det var verkligen hur gott och mysigt som helst :) Sen blev det taxin hem där vi fortsatte och drack lite drinkar.


Osanning

Okej jag kanske inte var så duktig idag som jag trodde att jag skulle vara. Det blev ingen träning för det var kallt och regnigt ute o så blev det ingen stan heller för jag var för slö. Men till helgen blir det i alla fall stan och shopping med goda middagar. För Johans pappa och hans tjej har kommit till denna stad för att hälsa på oss över helgen. mysigt. ikväll bjöd vi på lax med tillbehör och till efterrätt blev det hallonpaj, den var inte hemmagjord men ändå hur god som helst! själv skulle jag nog inte kunna baka en sån god.

Nu får man passa på att njuta av den sista sommaren, hallon och sommar hör bara ihop. Men just nu känns det som att sommaren börjar lida mot hösten, iaf här uppe där det redan är 10 grader o man får gå med jacka på, känns lite trist såhär när det är så ruskigt ute. Men hösten är ändå rätt mysig tycker jag (förutom blåsten ute usch för den och höstförkylningar) men bortsett från det så är höstkvällar bara för mysiga när man sitter och är lite småfrusen med en kopp te och lite tända ljus och småpratar lite med vännerna eller har hemmafester.

Godmorgon

Sitter här och äter lite frukost, yoggi macka och en chokladdryck som är mjölkfri och kanongod! Den är gjord på havrebas och heter Oatly. Jag är lite smått laktosintollerant så det här va ett bra val för mig. Jag funderar också på vart ett borttappat busskort kan vara, tycker att jag har letat på dom flesta ställena men det verkar inte vara här så det ligger säkert ute nånstans.. Annars brukar borttappade saker som nycklar ofta ligga i ett par byxor nånstans, men icke i detta fall.

Idag ska jag fortsätta att städa lite för johans pappa kommer ikväll på besök och stannar hos oss ända  till på sönda. Om det är uppehåll ska jag nog ta mig en joggingrunda om jag orkar, sen om jag hinner tänkte jag ta mig en sväng in till stan och titta efter lite höstplagg.

ha en bra dag!

Onsdag

Nu har min blogg fått sig en liten förnyelse tack vare min kära vän Amelie! Hon har fixat och trixat lite med saker som jag inte riktigt förstår mig på ännu, men jag lär mig väl snart.

Dagen idag har inte bestätt av så mycket, vaknade inte förrens halv 1, visst det är skönt med sovmorgon, dock kunde jag inte sova så bra inatt för att jag hade en snarkande sak som låg brevid mig men det va lite småsött samtidigt som det var lite irriterande :P
Sen städade jag lite i lägenheten o va duktig.

Nu ska jag gå o dricka lite kvällste, hare bra så länge!

Grönpepparkyckling

Jag måste bara tipsa om ett recept som är jättegott och enkelt!

1 Grillad kyckling (dela i småbitar)
4tsk senap
2msk soya
1,5msk krossade grönpepparkorn
1,25dl mjölk
2,5dl hönsbuljong
4msk creme freche
4tsk smör
gör så här: smält smöret i en gryta, tillsätt övriga ingridienser koka 5 minuter. häll såsen över kycklingen & låt det dra ett par timmar gratinera i 200 grader i 15 minuter
servera med ris och grönsallad

festsugen


Nu sitter jag här igen helt ensam medan johan är ute och spelar "saftbrännboll" (som det står i papparena men i själva verket är det vinbrännboll som ni kanske förstår..) med sin nya klass vid skolan, så det blir att hämta honom senare. Dom hittar på en massa roliga saker hela tiden så ibland ångrar jag att jag inte pluggade istället, men det va nog bra att jag valde att ta ett sabbatsår (eller hur det nu stavas) och fundera lite över vad man ska plugga till, det kan vara en fördel att veta det innan. Dagarna just nu här uppe känns ganska långa, det blir lite svårt när man kommer till en ny stad där man inte känner någon o så har man inget jobb eller aktivitet. Men det ska snart bli ändring på :D

Tisdag

Det här med jobbsökande är inte lika roligt längre, men nu har jag i alla fall varit duktig och skrivit in mig på arbetsförmedligen det är alltid ett steg framåt! Bra jobbat för mig, så nu ska jag göra ett besök där så småningom o se vad som händer sedan. Men det som jag helst skulle jag helst vilja jobba på en klädesaffär just nu, så hoppas för mig :)

Hursomhelst, idag i alla fall blev det en fotosession med en väldigt trevlig fotograf här i holmsund, blev lite utomhusmiljö så får vi se om det kanske kommer upp nån bild här om jag får tillstånd av honom såklart.

hej så länge!

oasis

Åh kläderna från oasis är bara så himla snygga, va nyligen inne på sidan och hittade några favoriter :)

bianco

riktigt cool från bianco

lite annorlunda men häftig stövel, också från biancosjal från bianco

Dagens miss

idag skjussade jag johan till universitetet där han skulle festa lite med några. När jag skulle åka hem igen så åkte jag självklart vilse!
Jag visste att det låg en GPS i bilen men den va inställd på en annan rutt så han så åt mig att jag inte fick ändra den, -nehe tänkte jag, jag får vel prova mig fram så jag åkte runt lite o hittade lite skyltar mot hemvägen, sen helt plötsligt tog det slut och jag hade ingen aning om vart jag skulle åka gaah panik! så jag tog upp GPSen iaf o ändrade rutten hem så jag kom hem till sist :) nu var jag tvungen att hitta vägen till det ställe där jag skulle hämta honom, det var svårt för jag hade ingen aning här heller, men så går jag in på hitta.se o kollar upp senaste sökningarna o så kom den rätta adressen upp. haha jag känner mig nästan duktig 

Senare ikväll blir det att hämta honom, denna gång rätt med min bästa vän i nöden GPS

Modevisning för agenturen i eskilstuna

 


Va på modevisning för Studiolejon, en nyöppnad agentur i Eskilstuna. Det blev en heldag med smink hårfixning och mycket väntan. Men det va värt väntan för det va så otroligt roligt plus att jag träffade massa andra trevliga modeller där :)

Gårdagen




Gårdagen spenderade jag med min pojkvän, vi firade våran 2:årsdag lite i förväg och åt först på en kinesisk resturang och sen gick vi på bio och såg Arn. Måste säga att den verkligen är sevärd! (stor biograf här i umeå med hela 9 salonger! lite skillnad från lilla nyköping)

Kate Moss

En kvinna med stil




Hon har stil

Lördag

Tänkte börja blogga lite nu när jag har mer tid på dagarna, har inte varit så aktiv på ett bra tag så jag ska helt enkelt starta upp lite på nytt. Nu har jag bott i Umeå i snart 2 veckor och det vill inte hända så mycket ännu, jag håller på och söker jobb för fullt men det går lite segt än så länge eller så är det jag som är för ivrig :) Jag hade tänkt att bli lite duktigare nu i min vardag som att jogga, ja du hörde rätt jag ska börja träna det är nästan otroligt. Det känns som att alla här uppe är så "hurtiga" mot lilla Nyköping så jag och johan har bestämt oss för att haka på det hära och börja träna och det kan behvas, iaf för min del han har ju tränat en del sen innan så han har lite försprång där.

RSS 2.0