Snart iväg

Om en timme sätter jag mig på tåget till Nyköping, längtar dit en aning nu faktiskt :)

Brolle på fallens dagar!

I helgen var det fallens dagar i Trollhättan och Brolle var på plats. Så sjukt bra han var! Jag har aldrig lyssnat på honom tidigare för jag har inte riktigt gillat honom men det förändrades nu i helgen!
Filmade också som jag tänkte lägga upp men jag vet inte hur man gör :P






Måste slänga upp två bilder på när de släpper vattnet, rätt coolt o se. Nån som vart där?

semster eller vad man nu ska kalla det :)

Igår gjorde jag mitt sista jobbpass, fattar inte att jag redan har jobbat en månad! Men det känns skönt att det är gjort så jag får lite ledighet nu :) Kommer vara kvar här i mellerud tills på ons, då sticker jag till nyköping.. har ingen aning om hur länge jag kommer va där, vi får se.

Jag har lite panik nu att jag vill bli brun, men när solen skiner har jag jobbat, känns nästan som att jag inte har gjort något annat än att jobba. Men det blir gött när pengarna rullar in!

Idag har vi varit på thairesturang, efter det åkte vi till ett fik och sen tog vi en promenad längs en sjö. hur mysigt som helst!



jag badar fötterna vid vita sannar, men det blev inget dopp när det va endast 14 grader ;)


thaimaten, god men stark som satan!


här promenerar vi lägs med vattnet, hur fint som helst där, saknade dock en person där.


himlen va rätt häftig där, funderar på att köpa en systemkamera och gå en photoshopkurs. Skulle vara roligt att kunna utveckla typ den här bilden!


Olle omedveten om sin pose utanför det mysiga cafeet

På fisketur

Sista kvällen Johan var här o hälsade på åkte vi med min bror och fiskade. Jag får ju aldrig nåt de få gånger jag har fiskat, men igår drog vi säkert upp 10 var, helt sjukt! Här kommer några bilder iaf. Senare på kvällen grillade vi aborrarna i folie med smör och massa andra goda kryddor, blev supergott!


RSS 2.0