I'm back

... och nu är jag tillbaka i Nyköping igen, det gick faktiskt att packa ner allt i flyttlådor och vi hann gott och väl. Flyttfirman skulle komma på förmiddagen (i söndags) men så vart det uppskjutet hela tiden så dom kom kl 4, det enda vi gjorde va att sitta o vänta på dom, irritating.
Men sen skulle vi ha fått hit grejerna idag men det blir tydligen uppskjutet till på fredag istället (förhoppningsvis), jag vill komma in i huset nu! men men inte mkt att göra åt men lite bitter är jag. Anledningen till att vi inte får våra grejer i tid är att lastbilens motor brann, sen var det tydligen svårt att få tag på en annan lastbil för många flyttar just nu.

Just nu söker jag jobb, ska på arbetsintervju på måndag.. jag hoppas verkligen på det bästa!

26/8

Nu är jag här i Umeå igen, fick besök igår av mina underbara vänner, mys.

Kommer ju bara stanna här några dagar till sen flyttar jag till Nyköping som de flesta nog känner till nu. Börjar kännas lite stressigt, gillart inte! Nu är det torsdag och på söndag kommer flyttfirman och ska bära ner våra grejer, då ska allt vara packat och klart. Vi har nog mycket mer än jag trodde.
Samtidigt måste jag tentaplugga idag, har en omtenta att göra imorn i rättsvetenskap, om jag klarar den har jag klarat första året på miljö och hälsoskyddsprogrammet. Skulle vara skönt att ha det gjort ifall jag nu mot förmodan skulle ångra mig och fortsätta med utbildningen så småningom.

Ska även på läkarbesök idag, har nåt som heter polypösa slemhinneförändringar i bihålerna. Det gör att jag hela tiden har ett tryck över pannan, inte så kul. Få se vad dom säger idag, kanske blir operation.

Imorn är det klassfest som jag måste gå på, eller jag vill! Måste ju få säga hejdå till alla.

Det betyder att vi typ bara kommer ha Lördag på oss att packa ner hela våran 3a i flyttlådor!!! Det får helt enkelt gå på något sätt...:P

Måndag

Nu var det ett tag sen här igen, haha jag är sämst på att uppdatera. Fast en orsak kan vara att jag inte har haft någon dator i min lägenhet :) rätt skönt men i nödfall går jag ut på min nya telefon (fast det går inte att skriva å,ä eller ö, bara när den känner av ord, skitirriterande!!) Jag har typ inte kollat på tv heller under hela sommaren, har haft så mkt annat att göra. Helgerna har bestått av festande med massa trevliga människor och i veckorna har jag bara tagit det lugnt och myst. Har stått i ett vägskäl under en tid men nu har jag valt en väg så ser vi vart den bär av, men det känns väldigt bra!

Laddar upp lite bilder så småningom tänkte jag :)

RSS 2.0