Designtapeter


Älskar du skor som jag? Då är ju denna tapet en självklarhet.
795 kr Lisa Bengtsson



www.designonline.se





Att ha denna som fondvägg skulle sitta mig i smaken.
485 kr av Trine Andersson




Den här tapeten faller mig också i smaken men på tok för dyr,
4 149 kr Demakersvan

Spikmattan-



Något som har blivit mycket populärt är ju spikmattan som blivit så omtalad. Själv var jag tvungen att prova för att se vad den hade för verkan på mig. Första gången ska man inte ligga för länge på den, ca 10 min. Det kändes ganska bra men klart att det sticks lite, efteråt kände jag mig avslappnad och mer energi..

Här kommer en förklaring till spikmattan:


Ca. 6000 små taggar som stimulerar nerverna, som utgår från ryggen till hjärnan.
Effekten kan jämföras med både akupunktur och massage.
Den avslappnande känslan uppstår sannolikt av hormonet oxytocin som frigörs när man får massage.
Första 2-3 min. upplevs smärta, taggarna trycker mot akupunkturpunkter efter ngn minut behaglig värme som beror på ökad blodcirkulation genom påverkan av nervsystemet. Avslappnad och dåsig. Kör ej bil omedelbart efter, vila en stund och drick vatten.
Precis som vid akupunktur frisätts endorfin från hjärnan. Endorfin lindrar smärta och blockerar smärtimpulser på ryggmärgsnivå.
Bra hjälpmedel vid rygg-och nackvärk, ledvärk och stelhet.
Även oxytocin från hypofysen frisätts vilket leder till att du blir avslappnad.
Bra vid stress, sömnlöshet, muskelspänningar, spänningshuvudvärk och trötthet.


Priset är 680 om man beställen den från [email protected]


Blus


Denna söta blus är nu påväg hem till mig :) Köpt på tradera för ca 350 kr.

Lördag

Ännu en underbar dag! Jag tittade på lite bikinis från H&M men kan inte komma fram till vilken jag vill ha ännu. Jag vill bli bra i benet nu så jag kan ut och vårhandla lite..


Drömmar ?!?



Jag blir snart galen på mina drömmar, en vanlig natt består av minst 3 drömmar som jag kommer ihåg, inte konstigt att jag är helt slut när jag vaknar. Tycker att jag har provat på en del för att sova bättre men inte fan funkar det, så jag vill knappt gå och lägga mig på kvällarna.. Hoppas det blir bättre bara tills jag kommer hem. Men nu funderar jag på att lägga mig ändå, har ändå inget att göra och alla andra sover här, de är lite kvällströtta av sig..


Nu ska jag iallafall prova med spikmatta! har hört en hel del positiva kommentarer om det på sista tiden :) Värt att prova!

Ibland har man tur

Kom just på att i morse vaknade jag av ett sms från Johan: " Jag kom på att jag har tenta på tisdag så jag kan inte hämta dig"
Fan tänkte jag, o jag som knappt känner någon i Umeå heller bara massa studenter. Men tur att man har bra jobbarkompisar som ställer upp i nöden på sovmorgonen :) robbo

Resturang

Ikväll blev det resturang-igen. Vi gillart :)

Förövrigt har jag blivit en mästare på biskvier nu!


fredag

Idag är det äntligen vår här! Jag älskar att sitta och sola i dom första solstrålarna som jag gjorde för första gången idag! Även fast det bara är någon plusgrad så är det  varmt, på våran inglasade uteplats kan man öppna en glasdörr och sitta och sola utan att det blåser. Sweet!

Sen är vi alla riktiga gottegrisar här i Mellerud, det känns inte som vi gör något annat än äter, vi fikar ungefär 3 gånger varje dag så jag kommer nog rulla hem till Umeå på tisdag höh.

Nu ska jag och mina kära mor baka biskvier, inte så tokigt


//Malis

forever 21



Idag har varit en ganska tråkig dag, jag vill kunna ge mig ut och ha lite roligt. Men när jag bara går hemma såhär passade jag på att titta på nyheterna på forever21.com och hittade hur mkt som helst..

Dessa var bland de bästa som jag föll för så nu är de påväg hem till mig :)

När jag kommer till Umeå måste jag verkligen göra en utrensning i garderoben, den är lverfull och även fast jag rensar ibland (vilket jag borde göra mkt oftare) så tycks det vara lika mycket kvar! haha jag blir nästan galen. Och sen när jag hittar plagg som jag ändå vet innerst inne att jag inte kommer använda så behåller jag dom ändå. Men nu ska jag fan ta i med hårdhandskarna!!


Söndag

Nu sitter jag här i Mellerud och är nyss hemkommen från en underbart god middag i Vänersborg :)
Har firat lite här nu eftersom hela familjen fyller år på en gång.

Sen sitter jag och funderar över mina framtidsplaner ifall man bara ska skita i allt o gå sin egen väg.
Men det är som vanligt, jag tänker för mycket och de som får dela mina tankar med mig får vara lite skeptiska ibland då jag kan ändra mig väldigt fort haha


puss


på resande fot



Då var biljetten bokad..
Idag bär det av till sthlm där jag blir hämtad för att åka till nyköping, där befinner sig min mamma och bror. Sen ska vi brumma iväg till Mellerud där jag stannar lite mer än en vecka, det ska bli skönt med lite mer ompyssling :)

Onsdag

Nu sitter jag här vid datorn igen, försöker hitta på lite saker o göra men det blir lite svårt när man är fast i ett hem på 44.5 kvd.. skulle vilja gå till affären o köpa ny hårfärg, gillar inte den här gulblonda färgen som jag har nu, tänkte satsa på mer ljusbrun denna gång :)

sitter o lyssnar på en riktigt fin låt på p3, men kan inte komma på vad den heter, men tror det är halelujiah...

Operationen



Har inte kunnat skriva något under helgen eftersom den spenderades på sjukhuset.  Operationen gick bra så det var skönt :) så nu har jag ett såhär snyggt ben i ca 5 veckor till..


Äntligen!

Det började med att jag skulle sätta i datorsladden i väggen när det bara blixtrade till, ganska mkt denna gång. sen hörde jag ett pip och allt i lägenheten blev alldeles tyst och svart... typiskt.

jag pillade lite med säkringen men fick inte den att funka så jag ringde hyresvärden som kom o fixade det. det började lysa i hallen o sovrummet så då va det löst tänkte jag men nää... när jag skulle tända i köket funkade inte det, inte tvn heller o inte spisen. så johan ringde ett sos nummer som jag sa åt honom att inte göra, jag tyckte inte att vi var i nödläge. men dom kom o fixade det så nu vare klart :D äntligen säger jag bara

nu ska det lagas lasagne :)

Gipsad efter Hemavanresan..



Såhär hoppar jag nu runt i lägenheten o har inte mycket att göra, fördriver dagarna framför tv och dator..
Jag trillade ihop i våran stuga när en person skulle ta kort på mig, fattade inte vad som hände... men mitt knä hoppade ur led och jag tog emot med handen, förmodligen fick jag en liten spricka i den...
Igår ringde dom från umeå sjukhus o sa att det även var en spricka i benet som jag inte trodde så på freda blir det att sövas ner o opereras, skönt att jag får sova iaf :) och det kommer gå bra !

top model

sitter just nu och tittar på top model, älskar allt som har med modellande och så att göra. Tanken slog mig just att kommer topmodel sthlm som har varit att komma tillbaka... har inte hört nåt om det men tycker att det skulle vara hur kul som helst att se på i sverige.  försökte snoka runt efter det lite grann på nätet men det gick inge vidare, ofta nuförtiden är det svårt att hitta det man söker efter, typiskt


måste sticka nu började det igen :)


victorias secret







victorias secret's underkläder är bara så himla fina, dessa 2 föll mig mest i smaken när jag tog en snabbtitt på deras sida

Hemavan studentski



Detta är nåra av faustkillarna som jag delade stuga med, det var galet. hur många studenter som helst. 5 bussar gick från umeå sen va det även från ö-vik och luleå.


Va där i 4 dagar, men för min del blev det bara 2 dagar som jag kunde ha kul med dom andra för sen trillade jag ihop och fick fara till sjukhuset. men dessa 2 dagar var fullspäckade hela tiden med tidiga morgonar och sena kvällar men hur kul som helst! först ut i backen sen afterski o så party hela kvällen. Träffade hur mycket trevligt folk som helst, så det va härligt att jag kunde hänga på även fast jag inte är student :)



RSS 2.0