galet i svanstein!

Kom hem från skidresan till svanstein med några från klassen, det var verkligen galet roligt! Ibland är vi inte riktigt kloka :P Men det gick vägen denna gång för mig, ramlade ingen gång och inget knä ur led eller bruten handled, jag är mycket nöjd :)
bastu
pool
öl
naken kille
rulla i snön
hamburgare
skratt
bakistabletter


bilder kommer, men nu måste jag packa det sista, ska med flyget imorn bitti till sthlm nåra timmar sen bär det av vidare..

Tårta!

Gårdagen var superkul! Efter tentan blev det hem och görasigiordning på en kvart, haha det måste vara rekord för mig, han duscha, torka håret o sätta på lite mascara. Sen tog jag min macka som jag skulle ha på tentan eg. o åkte till kaisa där det blev mys och öldrickande. Sen blev det krogen o skaka rumpa, och ja jag har träningvärk i benen idag!

Jag bakade en riktigt god tårta med bailys och kahlua i grädden, något som rekomenderas.
Jag fick blommor och ett kort av mina fina, men smart som är är läste jag bara halva kortet (hur det nu kunde komma sig haha lite skämmigt sådär) när det står på sista raden att de ska bjuda mig på middag, jättegulligt av dom :)

Imorn ska jag klippa mig! få se om det kommer bli som jag har tänkt mig, om jag nu vågar ....

Födelsedag och tentaplugg

Min födelsedag idag och jag sitter och tentapluggar, det kunde ju vara bättre. Börjar få lite smått panik nu bara, tentan är om bara några timmar. Jag önskar mig... att det blir en lätt tenta, eller lätt lär den ju inte bli men det kunde komma på saker som jag kan ;D

Johan har lurat mig. Igen!. Att jag är så lättlurad och går på saker.. han har sagt att han inte har råd o köpa nåt till mig eftersom han har varit arbetslös ett tag nu. Men så blev jag så förvånad när jag fick ett paket av honom i morse! Ett WII sing :) sen fick jag blommor på bud, han som plinga på flinade lite åt mig såg det ut som, kanske för att när jag reste mig drog jag ner min superkorta klänning som jag hade på mig så den skulle se lite längre ut. Typ alla mina jeans har blivit lite för små så jag tycker inte om o ha byxor på mig ;)

Fick ett samtal tidigare idag från SJ att mitt tåg har blivit inställt som jag skulle ta, men jag ringde upp sen och dom fixade en ny biljett åt mig utan några problem, riktigt skönt :)

Nu blir det en kopp kaffe!

Fredag

Slutade tidigt idag kl 10, vi hade redovisningar som gick undan så det va skönt. Nu är alla arbeten klara inför den här kursen, bara tentan som väntar på tisdag.
Om precis en vecka sitter jag och massa andra MHSare på bussen påväg till svansäng eller vad det heter, det kommer bli grymt roligt :)

Va hos doktorn häromdagsen, ska bli skickad till röntgen för att kolla mina bihålor. Känner mig så tung i huvudet hela tiden.. så vi får se vad som händer, kanske blir operation annars men det känner jag inte direkt för.

Ikväll ska vi äta nåt gott.. sen cheeskake som min underbara bakade igår;) annars blir det lugnt men ändå ganska intensivt denna helg.


<3

dagvirrig

känns som jag inte alls har nån koll längre på vad det är för dag, det gör mig lite virrig och stressad, har så sjukt mkt att göra så det är galet. Men en sak vet jag, att om en vecka fyller jag år, men ser inte fram emot det så mkt med tanke på att jag kommer spendera den eftermiddan/kvällen med att göra tenta.

Slänger upp två bilder... :)



Kvällsfika

Nyligen hemkommen från skolan, blev en väldigt lång dag idag.
Nu är det dax för kvällsfika, gjorde en smoothie på banan, mango, ananas, kokosmjölk och apelsinjuise.
Få se vad det smakar men det blir säkert kanon ;)

Sockerbeat

Sockerbeat va på corona. det blev förfest med singstar. en lyckad kväll :)








nytt i garderoben

Lite nyinköpt, till vänster från bikbok, sitter skitsnyggt på hur nöjd som helst.
den andra är från H&M o kostade bara 99 kr, riktigt fynd. Tycker det är
så snyggt med svartvitt och endast röda läppar och naglar.





gamla tider

Sitter just nu och lyssnar på musik som jag inte har hört på flera år. Hittade min gamla mp3 från när jag var 15-16 nånting, helt ok musiksmak jag hade då fast det är en salig blandning men det är ju det som är det bästa. Kan i princip lyssna på vadsomhelst beroende på vilket humör jag är på. Men mest är det ju rock som gäller såklart ;)

har vart o gymmat idag, va ett tag sen nu eftersom jag vart sjuk, men tydligen kan man ju träna när man är förkyld så länge man inte har ont i halsen.. men ja.. det kändes iaf hur bra som helst, har blivit starkare, vigare och fått bättre kondition :) Jag laddar verkligen nu inför skidresan! åh vi ska ha så sjuuukt roligt då!

nu sitter jag och funderar på vad som händer i helgen, om jag ska ut eller inte... men jag kan nog behöva en utekväll (kommer ändå inte kunna sova ensam för J är DJ ) alltså har jag en bra anledning att gå ut denna helg:)
fast det känns som man borde ta det lite lugnare..

Ok det blir så

Det blir en ny frilla till helgen, blir vel nåt liknande som jag pratade om, men det ska fortfarande vara rött såklart :)
Imorn är jag ledig, så skönt! blev ganska slut idag efter att ha tagit blodprov i 2 rör på labbet, men det gick bra ändå. Skulle kolla upp lite olika värden på varandra, rätt intressant, som en ordentlig hälsokontroll.

Det ligger vår i luften även här i umeå och det känns bara för härligt!

Ny frisyr?

Nu börjar jag tröttna på min frisyr igen och vill göra något nytt.. funderar på en liknande frisyr fast att jag sparar längden i nacken som jag har. Men jag vet inte om jag vågar att göra så kort på ena sidan ifall jag ångrar mig, jag kanske är lite harig men vafan jag kanske ska skita i det o göra det ändå. Eller?



Workshop

Idag var det t-shirt workshop hela dagen med umemodellen.
riktigt kul och det blev säkert massa bra bilder :)
Nu är jag trött, har precis blivit frisk, fick stå utomhus i t-shirt o jeans, lite lagom kallt sådär
men vad gör man inte :P hoppas bara på att jag håller mig frisk nu men jag får vel ta ett bad varmt bad eller nåt!

Lite bilder kommer så småningom :)

Fredag

Har inte varit här på ett tag nu men det känns som man knappt har tid... fullt upp med pluggandet, man borde eg sitta med huvudet i boken hela dagarna men jag blir alldeles för rastlös o springer bara runt o gör massa annat onödigt så vissa blir ju lite smått galna, eller ja L iaf :P Just nu försöker jag plugga lite fysiologi, men det går vel sådär. Ok jag får klaga nu för jag är sjuk, fan har inte varit det på jättelänge nu men jag hoppas det går över snart för jag har inte tid med det här...
Helgen lär vel bli rätt lugn, skulle ha blivit utgång men jag kan inte gå ut när min näsa bara rinner hela tiden, hoppas bara jag blir frisk till söndag så jag kan vara med på en workshop med umemodellen :)

Blev fotad av Nik för ett tag sen, superduktig fotograf! slänger upp en bild här som jag blev mest nöjd med :)







RSS 2.0