Längesen

Såg precis att jag inte har skrivit ett dugg här på två veckor! Har totalt glömt bort det! Som läget ser ut just nu så befinner jag mig i Mellerud där jag ska jobba i en månad på demensboendet som vanligt. Fast nu blir det inte jobb hela sommaren, känner att jag behöver ha lite semester också, få se vad jag ska hitta på då men jag vil nog sticka utomlands nånstans :)

Min midsommar har jag spenderat på jobbet, så det har inte blivit nåt firande för mig men det gör inte ett dugg, känner ju ingen här ändå så jag kunde lika gärna jobba o tjäna dubbel lön, det tackar jag inte nej till ;) Men nu kommer jag vara ledig några dagar, för på onsdag får jag främmande, läängtar!


tog en kvällspromenad igår, älskar sommarkvällarna!






Fredag

Nu har jag varit här en vecka, tiden går bara för fort ibland, skulle vilja stoppa den lite så jag hinner tänka på allt...

Det är riktigt pissväder ute idag, stackars alla studenter ! Tycker dom kunde få ha lite bättre väder, men det är iofs inte mitt problem. Jag sitter o funderar på hur jag ska lägga upp dagen, tänkte att jag skulle gå upp tidigt idag för jag sover alldeles för länge, det är vel inte ok att sova 10-11 timmar ? Så jag gick upp halv 9 men det känns inte som det gör saken bättre för jag är svintrött... men jag piggnar nog till sen till kvällningen ;)

Det blir utgång ikväll, vet inte vart än kommer ju va massa studenter överallt men det får man ta :) Först ska vi iallafall sitta och mysa några i min lägenhet, saknar den som tusan! Ibland känner jag bara för att strunta i min utbildning och flytta tillbaka, jobba ett tag, renovera lägenheten o så.. vet inte ens om jag vill bli miljöinspektör. Men det vore nog smartast att plugga färdigt, har ju kommit nästan halvvägs :P sen kan det ju leda till massa annat.

Nyköping

Nu är det sommarlov, så jäkla härligt! Jag har flygit ner till nyköping och här kommer jag vara i två veckor, känns så himla härligt, lite nostalgi att få vara i min gamla lägenhet.. vill nog flytta tillbaka till den så småningom om nu mamma inte får för sig att sälja den.

När jag kom hit i torsdags började det inte så bra.. jag kom fram rätt sent på kvällen men söta Jill skulle ändå träffa mig och sussa över hos mig. Mamma hade skickat några nycklar som går till förrådet på vinden och i källaren där sängen, madrasser o annat viktigt låg. MEN DET HADE INTE KOMMIT NÅGRA JÄVLA NYCKLAR! var skulle vi sova då tänkte jag, pappa börja surra om att vi kunde ta in på hotell men vi åkte ut på landet där hennes föräldrar bor och sov där istället, o det gick ju bra till slut :)

På fredagen åkte vi in till stan igen och va sugna på utgång fast vi va rätt trötta.. min kusin tyckte att vi skulle på skumparty men så blev det inte. istället satt vi och drack rosevin, hade tända ljus och snacka skit. Men sen blev vi hämtade och åkte på hemmafest!

I lördags träffade jag ronja och åt glass sen på kvällen åkte jag ut till pappa och grillade och kollade på film, hade planerat att ta det lugnt, men så ringde kalle och tyckte att jag skulle hänga med till marcus på fest.. Så jag hakade på, sen blev det utgång till birgers, riktigt lyckat o massa trevligt folk där :)

Igår åkte jag till pappa igen och satt och solade med hans sambo halva dan, riktigt härligt men fan så seg man blir av att bara sitta i solen :P

Riktigt lyckad helg kort och gott!


RSS 2.0