Nygräddat



Alltid godast hembakat :)

PHOTOSCAPE

Idag laddade jag ner photoscape, ett gratis bildredigeringsprogram för er som inte visste. Visste inte heller att det fanns förrens idag då jag såg det på en blogg. Så nu har jag försökt mig på att redigera lite bilder för första gången.



Det enda jag gjort med bilderna är kontrastbehandlig och fixat med ljuset på olika sätt, mättat o lite småsaker. Så inga avancerade redigeringar men jag är rätt nöjd ändå :)

Praktik

Nu mår jag bra igen, jobbat idag o ska jobba imorn. Känns kanon!
På måndag ska jag iväg på praktik, eller LIA som det nu heter. Har två alternativ, antingen VMP-group som är ett bemmaningsföretag eller vistancia som skräddarsyr konferensresor till företag. Tror dock att jag kommer lära mig mest från VMP så ska ringa dit imorn!

Just nu sitter jag här och har skämt bort min hud lite. Rengjorde ansiktet, peelade, fuktspray och sist vitaminkur. Allt från Rosenserien. Känns så lyxigt eftersom det verkligen doftar rosor! Blir så himla torr i ansiktet på vintern så det blir inge snyggt med smink då, jag som älskar lite rouge på mitt annars så bleka ansikte.

Irritating

Jag blir så irriterad för i en vecka har jag mått dåligt och har ingen aning om vad det kan vara! Är så sjukt trött hela tiden så jag inte vet var jag ska ta vägen trots att jag sover mycket. Sen har jag ont i magen nästan hela tiden och lite halvt illamående. Riktigt störande :( Ok om man är förkyld eller nåt så man vet vad det är, det som är störande är ju att inte veta..

Långledig

Julledigheten är inte slut för mig ännu.. har fyra veckor och denna vecka är kvar, skönt :) Men problemet är att jag ska ut på LIA på måndag men jag har inte fått någon plats ännu.. det går inge bra för jag har varit på tre intervjuer och alla säger att de fått bra intryck av mig och vill mer eller mindre bygga vidare på något i framtiden men just nu är det omorganisation eller att de jobbar för lite. så vi får se vart detta slutar, men det blir säkert bra hoppas jag :)

Skulle vara grymt skönt att få åka utomlands, tror jag har ljusbrist eller något för jag är så trött hela tiden, sover hur länge som helst på nätterna men ändå trött på dagarna, det kanske är för att jag sover för länge också. Ne nu ska jag sluta klaga men jag är lite bitter när saker inte går som jag vill.

Imorn o på onsdag ska jag jobba iaf, det är en bra grej! Pengar behöver man alltid ;)

RSS 2.0