Torsdag



älskar ljuset i bilden, vill göra nåt liknande framöver

Insperation


Onsdag

Känns skönt, vi är klara med projektrapporten så nu är jag ledig resten av veckan :)
Ska vel kurera mig så mycket jag kan.
Tanken är att jag ska till Sthlm på fredag för shopping på dagen och utgång på kvällen.
På lördag ska jag på födelsedags/halloweenfest så jag måste bli bra!

Idag har vi varit och valt ut massa tapeter,
ska i stort sett tapetsera om alla rum utom ett vilket resulterar i typ 40 rullar :P
Får ta lite före och efterbilder men det lär ta ett tag eftersom vi ska göra det själva
och det är 5 rum som ska tapetseras så om ett halvår borde det va klart, nä men nästan.


Insåg idag att jag är ledig 4 veckor under jul/nyår om nu det är rätt, känner bara för att dra iväg till Thailand eller nåt, skulle vara så himla skönt!

kameleont

Sitter och tittar på lite bilder nu från hösten, har inte färgat håret på en månad men det är olika färger på typ varje bild, nä men nästan. Ute ser det riktigt rött ut, det är ju mörk mahogny så det ska ju va lite rött. Sen på kort från fester o så ser mitt hår mörkbrunt ut. Det är ju kul att man kan variera hårfärg lite sådär ;)

Förövrigt sitter jag och funderar på vad vi ska göra med "rummet" eller salongen som johan kallar det. Som det ser ut nu är det ett bord, stolar, en fåtölj och en bokhylla men det ser sååå tråkigt ut och jag har verkligen idetorka och typ pengatorka för jag har inte orkat skicka in studieförsäkran ännu. Funerar på att göra det till ett mysrum med två soffor i mitten, ett bord mellan dom o nån snygg matta och massa kuddar. Vad tros? Vill att det mesta ska gå i vitt eller en del svart också eller färg, jag kan inte bestämma mig.

En sak som är bestämt är att vi ska tapetsera om nästan hela huset, och vi är hyfsat överens men det blir inga dramatiska grejer iaf men snyggt lär det bli!

Monday

Det blev som jag trodde, jag blev förkyld men det är inte så konstigt när barn hostar en i ansiktet.
Glömde skriva igår vad som hände på krogen, nån bodybuilder typ fick för sig att dansa med oss men lite skum va han, sen tog han tag i mig o linas nacke och tyckte att vi skulle dansa, han märkte nog inte själv att han va lite hårdhänt, inte för att man är kinkig men det va vel sådär. Sen vare nåra som verkligen hade förspel på scenen, det kan man ju också ha haha. Rätt galen men ändå kul kväll som sagt.

Min grupp i skolan skulle ha träffats kl 10 idag men bara för att det börjar bli 0 grader ute så börjar sj-trafiken krångla. En i min grupp fick byta buss istället typ 4 gånger så vi började halv 1 istället, men det gick ju det med. Det värsta med grupparbeten är att det är så mkt trevligare att sitta o prata om andra saker vilket resulterar 20% effektiv tid typ men det funkar ändå, inte så himla mkt kvar att göra tror jag :)

fan försöker vara lite positiv idag men det går inte, jag känner mig riktigt irriterad och arg och typ allt, stackars mamma som jag gav lite aggressioner på över fonen. Jag har väldigt kort stubin och kan verkligen hugga till usch det är ingen bra egenskap, jag borde typ börja på boxning eller nåt. Fast jag ska nog börja gymma snart, eller jag SKA men jag är ju bäst på att skjuta upp sånt också ;)

Helgen

Vi hade trevligt igår, synd bara att det är dålig musik på tellus, förövrigt var det riktigt lyckat. Riktigt kul att träffa lite gamla vänner också som jag hängde med för flera år sen.


Köra ändå?

Vaknade i morse av att jag hade ont i halsen, det har fortfarande inte gått över men det är ju party ikväll, ska träffa gamla vänner och det ser jag verkligen fram emot! Så jag tänkte trotsa detta men lär vel få sota för det imorn men men jag tänker ha grymt kul ikväll iaf :)

Nu ska jag vända uppochner på garderoben o se om jag hittar nåt att ha på mig för snart ska jag på middag och förfest före förfesten, först blir det till Linnea o Carla sen till Marcus o Matte :)

puss

Onsdag

Jag blev inte sjuk, himla skönt! Vi har det väldigt lugnt i skolan nu, projektarbete i över 2 veckor men det finns inte så himla mkt att göra eller så har vi helt enkelt missat massa. Vi har kundprojekt och ska intervjua olika företag, sammanställa och göra en rapport plus powerpoint så det ska nog gå bra.

Nu är det verkligen höst och man kan inte klä sig, på morgonen är det svinkallt och på dagen blir det för varmt, sen är det blåsigt också, jag gillar inte hösten förutom att det är mysigt med tända ljus och man får ha massa myskläder på sig :)


Hoppas inte..

Alltså jag vill inte bli sjuk nu. Fryser som en tok, sitter här med t-shirt, långärmad tröja, stickad tröja utanpå den och så en stor filt och gissa vad? Jag fryser, är ledig imorn o på fredag från skolan så jag ska jobba på förskola, måste vara frisk då. Klockan är 19:46 och jag funderar på att sova snart och hoppas på det bästa.

Tisdag

Nu har utbildningen varit igång i 2 veckor, det har gått så himla snabbt och jag fattar fortfarande inte att det blev såhär, men det känns för jäkla bra!


Här kommer lite bilder från helgen, blev några tagna vid 2 eller nåt, det var en riktigt galen kväll, syns dock inte på bilderna men jag har aldrig varit med om något liknande!!


Det finns en anledning :P

Nu har vi bott i Nyköping en månad, vet inte var tiden har tagit vägen men vi har levt utan internet och tv under denna period, tycker vi är ruskigt duktiga ;) Men nu så blir det annat. Jag var ju på arbetsintervju i Norrköping men man behövde kunna komma på kort varsel eftersom det är så få personal som jobbar så det gick inge vidare där.

Sökte sen jobb på elgiganten, 400 sökte, 15 blev kallade på intervju, tyckte det kändes bra och trodde att jag skulle få det och jag blev lovad att få besked efter en vecka via telefon eller mejl, men tror ni jag hörde nåt? -nej. Usch jag blir så irriterad på folk som inte håller det man lovar, då ska man fan inte säga nåt! Jag blev förbannad och tittade runt på jobbannonser, men det fanns inte mycket. Hittade reklam för en KY utbildning här i Nyköping som säljare inom detaljhandeln som skulle börja på måndagen (detta var på söndagen) på måndan ringde dom upp mig från skolan och sa att det fanns platser kvar så i onsdags började jag plugga igen ;)

Denna helg har jag spenderat med Jill i Jönköping på Elmia, det var nationell kongress om en produkt som gör att man mår bra, orkar mer och förhindrar sjukdomar. Det är bara så himla bra och jag är såld på allt jag har fått uppleva och alla personer jag har träffat som har berättat om detta, låter nästan för bra för att vara sant men jag ska ge det ett försök :) Så nu ska jag jobba med att hjälpa människor att bli friskare och må bättre!

På vägen hem åkte vi förbi Gränna och köpte polkagrisar, riktigt mysig stad det där.

RSS 2.0