Så jävla förbannad!

Alltså i förrgår blev jag uppringd av en telefonförsäljare som ville att jag skulle ha dem som rådgivare i mitt pensionssparande (jag som inte ens tjänar nåt kan ju fan inte spara) . De skulle skicka ett mejl till mig direkt (nu 2 dagar sen) och om jag inte svarade inom 14 dagar har jag automatiskt tackat ja och det ska då skickas en faktura till mig.
MEN JAG FICK ALDRIG NÅT JÄVLA MEJL! åh jag blir så galen på sånt här, försöker få tag på dom nu men jag vet inte vad företaget heller och numret som dom ringde ifrån går inte att ringa till. Så nu kan jag inte tacka nej, men då ska jag polisanmäla dom eller nåt o verkligen kolla upp mina rättigheter, jag har ju själv varit säljare så jag vet ju hur det går till...

Men nog med det nu. Idag är det valborg och det har snöat inatt (helt sjukt!) Lite folk ska komma hit så blir det grillning och pizza.. efter det blir det lite förfest hos oss innan vi drar ner till campusområdet och tittar på brasan.


Har nyligen fått bilder från en hiphop fotografering, haha jag passar verkligen inte i den stilen men jag måste vel bjuda lite på mig själv o slänga upp några bilder här sen ;)

Lite ledighet



Nu är vi klara med en rapport som vi har analyserat i förvaltningskursen. Vi har varit så effektiva så nu har jag ledigt i hela fyra dagar :) känns så skönt att inte vara helt sönderstressad.

Sen räknade jag ut att det är bara 6 veckor kvar till jag har gått ut andra terminen! Då blir det först jobb en månad på ett demensboende sen bara en massa ledighet! Det kan verkligen behövas :)

Nytt recept

Idag har jag haft tid att laga mat för en gångs skull, jag känner mig stolt o satans gott var det också så jag måste dela med mig av detta recept!

400 g lövbiff
ca 250 g haricots verts
4 dl jasminris
färsk eller skivad ananas på burk
1 tsk curry

Marinad:
2 vitlöksklyftor
3/4 japansk soya (men det går bra med annan också, själv hade jag kinesisk)
1 msk sesamfrön
1 tsk sambal oelek


Gör så här
1. Skär eller klipp lövbiffen i bitar eller strimlor. Halvtina och skär ev bönorna i hälften.

2. Marinad: Skala och finhacka vitlöken. Blanda med soja, sesamfrön, sambal oelek, 1 krm svartpeppar och 1/2 dl olja i en plastpåse eller skål. Lägg ner
köttet i marinaden och låt det ligga medan riset kokar eller gärna längre tid.

3. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.

4. Skär ananasen i fyra klyftor. Skär bort rotstocken och »skalet« på varje klyfta. Pudra över curryn och stek klyftorna i 1 msk olja ca 1 minut på varje sida. Lägg åt sidan.

5. Hetta upp 1 msk olja i en stek- eller wokpanna. Ta upp köttet från marinaden och stek ca 2 minuter. Tillsätt bönorna, rör om och låt dem puttra med någon minut tillsammans med resten av marinaden. Spä ev med vatten. Servera genast med riset, currystekt ananas (och ev mango chutney och marinerad grillad paprika, detta hoppade jag över då jag inte tål paprika så bra)






Hoffmaestro

Igår var vi o röjde på Corona när Hoffmaestro var där o spelade. Vi hade sjukt kul fast man blev hel nerdränkt med öl men det är vel sånt som man får räkna med antar jag. Jag glömde kameran hemma men jag kanske snor nån annans bilder :)

Nya frillan



Min nya frisyr, blev riktigt nöjd :) Är typ osminkad här men det bjuder jag på ;)

Utekväll i Nyköping!

Jag är nöjd med gårdagen! På dagen var det fika på stan med Madde, tiden gick bara för fort...
Senare kom min gamla vän Ronja hit o käkade middag, det blev bakpotatis med lite olika röror, vitlöksbröd o vin till det :) Vi blev upphämtade och drog vidare till en förfest som var hur trevlig som helst (förutom att när jag skulle öppna balkongdörren kom jag emot med handen lite för hårt på en kant så den är svullen nu o gör rätt ont... hoppas det går över snart)

Sen drog vi vidare till volym där jag träffade min kusin o några gammla vänner  sen 4-5 år tillbaka, det var jäkla kul! Jag var så glad hela kvällen, på riktigt bra humör :D

Om nåra timmar åker jag tillbaka till Ume, allt är packat och klart, men nu borde jag nog sova lite.. fick bara 3 timmars sömn inatt


En sväng på stan

Åkte ner en sväng på stan under fömiddan för att ta en snabbkaffe med Jill, tiden gick för fort bara.
Hittade denna snygga väst på cubus och lite underkläder. Hittade även två presenter till min karl, kändes riktigt bra hoppas bara han blir nöjd :)


 Såhär ser jag ut idag

Modellbilder, OBS ej retucherade

Tänkte visa några oretucherade bilder.



Anna Adbo har gjort makeupen. http://nogg.se/startpage.asp?idHomepage=111827

Avkoppling

Det har varit riktigt skönt att få vila upp sig lite här i Dalsland..Har fått halvkroppsmassage och ansiktsbehandling, otroligt skönt! Fast samtidigt har jag lite ångest över att jag inte har pluggat nåt, för jag vet att jag borde men man måste få ta det lite lugnt ibland också.

Jag har redan varit här en vecka, det är sjukt för det känns som 3 dagar kanske.. Men imorn sätter jag mig på tåget till Nyköping där jag stannar till söndag, det lär vel inte bli lika lugnt där men det kommer bli mys :)



Jag och en till ska kanske starta upp ett eget företag under sommaren, vill inte prata för mkt om det ifall det inte blir av.. men nån som vet var man kan få sponsring för att starta upp ett kortvarigt företag? :)


<3

Lite semester

Jag har kommit till Mellerud där jag ska vila upp mig lite, det känns verkligen skönt! Har suttit ute i solen idag och fikat, mycket varmare här än i Ume hehe...

Jag fick en försenad födelsedagspresent igår, vi åkte till en jättemysig resturang och åt trerätters, jag proppade i mig allt, fattar inte hur jag kunde gå därifrån sen men det gick :)

Idag skulle vi ta en ridtur (jag som eg inte kan rida men aaa..) därför måste jag rida bakom olle men det gillar tydligen inte hästen. På hemvägen skulle jag tölta, det är en härlig känsla! Men det skulle ju inte hästen göra, han tyckte det var dax att galoppera istället så jag blir livrädd först, men sen kommer jag på att jag inte åkte av utan jag satt kvar, o då var det helt plötsligt roligt :)

Bilden är från förra sommaren på våran tokiga häst.






RSS 2.0