Säljprojekt

Imorn drar jag o tre andra från klassen på säljprojekt i GBG. uuujj vad vi ska sälja o vad kul vi ska ha! Jag är taggad men samtidigt lite nervis, har ju vart på tjänstesidan o nu äre detaljsidan inom dagligvaruhandeln som gäller en vecka!

Kalas

Igår var det kalas hos Carla, mkt trevligt! Kul o träffa lite gammalt folk från förr också! Vi drog till tellus och för första gången i mitt liv tog jag med mig ett par extra skor så jag skulle slippa gå hem i klackar.. Vad tror ni inte händer då? Jo dom i garderoben säger att dom inte tar emot några väskor och att det ändrades förra helgen, hur fan ska jag veta det? Deras motivation var att galgarna inte orkade hålla upp väskorna.. men jag trodde att man la väskan på golvet med en lapp på som man gör på alla andra ställen?
Ne så dom tyckte typ att jag skulle slänga mina skor haha vad arg jag blev. Jag gick ut till vakten o sa som det va o han va snäll o förstående så jag fick lägga dom bakom en dörr så det gick ju bra till slut iaf ;)

Analogkamera

Förra helgen tog jag med Isabell till en fotosession. Det blev svartivta porträttbilder och fotografen hade en analogkamera från -58. Kan va kul med lite gammal stil! Ska hämta bilderna imorn eller på fredag, så ska jag försöka få tag på en scanner så man kan visa bilderna här :) Dessutom vill en agentur ha lite bilder så jag måste fixa ihop en bra portfolie :)

Min utbildning är väldigt lugn, vilket är fruktasvärt skönt! Men just denna kurs i marknadsföring är lite högre tempo, tanken är att vi har mkt eget arbete och då är tanken att vi ska sitta 8 timmar om dagen. Det är sjukt svårt, vi ska "starta" upp ett eget företag så som man gör på riktigt! Jobbigt men intressant och lärande efter alla 711 misstag man gör :P


RSS 2.0